Bladwijzer en Delen RSS icon

Wintercross smaakt naar meer!

Geplaatst op 1 november 2011, door Paul van Boerdonk

Wintercross smaakt naar meer! Ruim 70 enthousiaste deelnemers deden mee aan de WinterCross van Outdoor Valley en atletiekvereniging PAC Rotterdam. Het onverharde parcours was met veel heuvels en wisselende ondergronden een uitdaging voor velen. Winnaar van de 10 kilometer met een tijd van 35:49 was Patrick Kwist. De 5 kilometer werd bij de dames gewonnen door Linda Alzate (22:04). Bij de heren was de jonge Pim Bijl met (17:41) de snelste op deze afstand. Deze eerste editie smaakt naar meer. “Door in de toekomst meer samen te werken, willen we deze cross vaker organiseren”, aldus de organisatie.

De prijsuitreiking was tijdens de Winter Kick Off, waar in totaal 500 bezoekers kennis maakten met het activiteitenaanbod: djembe spelen, klimmen, survivallen, boogschieten en kanovaren. Onder het genot van live optredens van de band Desert Fish, zorgde het Outdoor Café voor hapjes en drankjes.

Kanoshop organiseerde een Winter Sale waarbij er tal van aanbiedingen waren. Ook voor de niet koper waren er leuke kano gerelateerde activiteiten. Er werden goed bezochte lezingen gegeven over het peddelen in de Balkan, kajakken in China en over de bizarre avonturen tijdens de Sumatra Challenge.

Blijf op de hoogte van Outdoor Valley en volg ons op Facebook of Twitter. Meer informatie op  www.facebook.com/outdoorvalley en www.twitter.com/outdoorvalley. Wij zijn de hele winter geopend!

Alle uitslagen van de Wintercross zijn hier te vinden >>

Vind ons op Facebook

Altijd op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Particulier Bedrijf Onderwijs