Outdoor Valley

info@outdoorvalley.nl
+31 0105221380 Contact informatie
Bladwijzer en Delen

SKO 1 aprilSummer kick Off 2012

Op zondag 1 april 2012 organiseert Outdoor Valley alweer de 8e editie van de Summer Kick Off. Een gezellige en sportieve open dag vol actie en avontuur waar van alles te doen en te zien is voor jong en oud. Kom met ons klimmen, mountainbiken, survivallen of verken de wateren van de Rottemeren in een kano of kajak!

 

Wanneer?

Zondag 1 april 2012 van 11.00 – 17.00 uur

 

Waar?

Outdoor Valley ligt in het schitterende natuurgebied van de Rottemeren net boven Rotterdam. Je vind ons op de Hoeksekade 141 te Bergschenhoek.

 

Kosten?

Het bezoeken van de Summer Kick Off is geheel gratis! Je ben vrij om overal te kijken en te genieten van verschillende demonstraties en het bekijken van spectaculaire wedstrijden. Voor slechts € 7,- (normaal € 19,-) krijg je een bandje en kun je heel de dag deelnemen aan de introductielessen klimmen, mountainbiken, survivallen en kanoën & kajakken.

 

Welke activiteiten kan ik dan doen?

Met een bandje kun je je elk uur inschrijven voor een clinic van één van de 4 hoofdsporten, namelijk mountainbiken, survivallen, klimmen en kanovaren! Maar ook kun je kennismaken met de andere activiteiten. Klik hier voor meer informatie.

 

Wat zijn er allemaal voor wedstrijden?
De Summer Kick Off is een dag vol actie en spektakel! Er zullen diverse wedstrijden plaatsvinden waar professionals het tegen elkaar opnemen, maar ook zijn er wedstrijden waar je zelf aan mee kan doen!

 

Ga direct naar de Summer Kick Off Raft Battle!
Ga direct naar de Summer Cross!


Vind ons op Facebook

Altijd op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Particulier Bedrijf Onderwijs