Bladwijzer en Delen RSS icon

Prijzen, prijzen, prijzen, alle winnaars zijn bekend!

Geplaatst op 11 april 2012, door Paul van Boerdonk

Prijzen, prijzen, prijzen, alle winnaars zijn bekend! In de afgelopen periode zijn er verschillende gave wedstrijden en speurtochten geweest bij Outdoor Valley. Alle winnaars zijn inmiddels bekend.

Tijdens de Summer Kick Off van 1 april 2012 kon iedereen mee doen aan de Mystery Valley Challenge. Veel kinderen hebben hier aan mee gedaan en onder de goede inzendingen hebben we een winnaar getrokken: Gefeliciteerd Tristan de Rek! Je wint een dagdeel kanoën met 2 vrienden!

Wie goed heeft opgelet heeft gezien dat je een strookje van de Summer Kick Off flyer in kon vullen om kans te maken op een kinderfeestje.. Bij de loting is familie Pellekoft als winnaar uit de bus gekomen! Eén van de kids krijgt van Outdoor Valley een kinderfeestje aangeboden en mag 7 vriendjes / vriendinnetjes meenemen.

De paaseierenzoektocht is afgelopen en uit de grote stapel antwoordformulieren is ook een winnaar getrokken! De gelukkige winnaar is de 8 jarige Lara van de Pol. Zij heeft een gratis kinderfeestje gewonnen voor 8 personen inclusief baggermaal!

Outdoor Valley feliciteert alle winnaars en hopen ze snel terug te zien om ze te laten genieten van hun prijs! 

Vind ons op Facebook

Altijd op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Particulier Bedrijf Onderwijs